Hoe zorg je ervoor dat strategie, gebruiksgemak, ontwerp en techniek samenkomen op één digitaal platform? Ons multi-disciplinaire team is verslingerd aan tablets, smartphones, laptops en andere digitale media. We kunnen je helpen met het ontwikkelen van websites en apps.

 

We hebben ruime ervaring met het bedenken, ontwerpen en de technische realisatie van volledig op maat gemaakte apps en websites. Daarnaast kunnen we goed uit de voeten met bestaande systemen, zoals WordPress. Afhankelijk van de opdracht werken wij samen met ons netwerk aan programmeurs en ontwikkelaars en maken heldere afspraken over oplever data voor iedere fase van het project. Indien nodig kunnen wij ook garant staan voor onderhoud en updates.

Climate Fund Managers

Climate Fund Mangaers (CFM) gaat de strijd aan tegen klimaatverandering door op grote schaal hernieuwbare energieprojecten te financieren en realiseren in ontwikkelingslanden. Zo’n 2 jaar geleden heeft Duel CFM geholpen de zakelijke markt open te breken met een nieuwe corporate identity. Omdat CFM zich in sneltreinvaart ontwikkelde, hebben we ze bij de start geholpen met een tijdelijke website. Twee jaar later, was de website toe aan vernieuwing. Samen gingen we opzoek naar een innovatief ontwerpconcept. Dat is gelukt!

Bekijk de website hier

FMO, de Nederlandse ontwikkelingsbank

FMO staat voor een betekenisvol verhaal waarbij ondernemen, financiën en een betere wereld samengaan. Ze vroegen onze studio om deze visie naar een nieuwe eigentijdse website te vertalen om zo het grote internationale publiek van FMO beter van dienst te kunnen zijn.

Bekijk de website hier

Bestevoordeklas.nl

Een ‘longread’ voor het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap ter ondersteuning aan het wetsvoorstel rondom het ‪‎lerarenregister‬ dat aan de Tweede Kamer is aangeboden.

bestevoordeklas.nl

Online cursus HTA+ 

Voor de Radboud Universiteit Nijmegen ontwikkelden we een e-course voor internationale professionals in de gezondheidszorg.

HTA plus, HTA+, Website, E-Learning, Studio Duel
HTA plus, HTA+, Website, E-Learning, Studio Duel
HTA plus, HTA+, Website, E-Learning, Studio Duel

SVS Advocaten

Voor het grootste strafrechtkantoor van Nederland maakten we een website die aansluit bij de vooruitstrevende en hands-on mentaliteit van het kantoor. Bekijk de website op www.svsadvocates.com

Studio Duel, SVS advocaten, Website
Studio Duel, SVS advocaten, Website
Studio Duel, SVS advocaten, Website

Pushing up Daisy 

Een iPad app als veiling item! Speciaal voor het kunstproject Pushing Up Daisy maakten we een tablet app, over een omgezaagde boom. Door tegen je tablet te blazen ontstaat er een tekst uit zaagsel. De app kun je hier downloaden en meer over dit project staat op pushingupdaisy.

Studio Duel, Daisy, App
Studio Duel, Daisy, App

Fink meets Royal Concert Orchestra

The first concert as an app! Voor het Koninklijk Concertgebouw Orkest en de Britse singer songwriter Fink verzorgden we het ontwerp voor de app ‘RCO meets Fink’. De iPad app laat je het concert opnieuw beleven op een unieke manier. Bekijk hier het hele project.

Studio Duel, Fink meets RCO, App
Studio Duel, FINK, RCO, muziek, app design, user interface design, UI
Studio Duel, Fink meets RCO, App

Vereniging van Science Centra

De website van de VSC bestaat uit drie lagen, die gericht zijn tot een specifieke doelgroep; 1. een brede doelgroep, 2. docenten en ‘kenniszoekenden’, 3. de leden van de VSC. Bekijk de site via www.vsc-netwerk.nl. Naast de site hebben wij ook hun identiteit ontwikkeld.

Studio Duel, VSC, Website